Säljes

Motorbåtar

datum:
2020-11-11
region:
Stockholm
kategori:
Motorbåtar
Pris: 750 000 kr

Mediteranean 38/43 - Convertible - 1991

Denna båt är byggd på Bertramvarvet i Florida efter det att Bertram tilverkningen flyttat till Italien.Den har ritats av en Riva konstruktör(samarbete mellan Bertram och Riva) och är välkänd i USA som en sportfishing båt med prestanda. Man ser likheten med Bertram med bla deras beslag och rattar och övrig design.Ford Merlin Dieslarna är turboladdade Ford sexor på 420hk, 7,8lit st.High performance.Båten har tre st styrplatser,Båten 2st hytter med 4st fasta kojer,pentry och salong samt en toa+septic och med dusch. Båten är i mkt gott skick och ägd av samma person som lät bygga den.Full dok och bilder finns under byggnationen samt åtgärder under årens lopp.
Båten har två hytter,en dubbelkoj i fören och två kjojer i vånings säng i separat gästhytt.
Toa med septictank,dushcabin,varmvatten med dusch på badplatform,utgång akter.Tre st styrplatser, en på fly med soldyna och en nere vid det stora akterdäcket samt en inne på huvudstyrplatsen. Autopilot samt framåtseende ekolod,motorintrument och elektronsiska reglage mm.
Elverk. ONAN
Båten har ankarspel i fören inte i aktern och den har inte bogpropeller den har inte heller något kapell då aktern är helt själdränerande.Det finns en smart kapellsällning som man skjuter ut ifrå undersidan av flybridgen med lattor så man kan få ett kombinerat sol och regnskydd.
Pris 750 000 kr inklusive ev. moms

För mer information kontakta
Säljare pryachting 
Postadress nacka 
Telefon 0705614969 
Hemsida www.pryachting.se 

Eller kontakta säljare genom att fylla i formuläret nedan.